fredag 3 mars 2017

Maria Åkerbergs Body Scrub

En av mina favoritprodukter ur Maria Åkerbergs sortiment som jag vill slå ett slag för är denna härliga Body Scrub som ger en uppfriskande känsla. Det är en kroppspeeling med ljuvligt len jojobaolja och korn från aprikoskärnor.

Body Scrub peelar inte bara effektivt bort döda hudceller utan stimulerar huden på ett välgörande och uppfriskande sätt och gör huden mjuk. Den fräscha, uppiggande doften kommer av eteriska oljor från grapefrukt, rosmarin och kanel. Grapefruktoljan är uppfriskande och bland annat bra mot celluliter. Den kan också underlätta nedbrytning av fett. Rosmarinoljan har en välgörande verkan.

En kroppspeeling med Body Scrub gör att huden stärks och stramas upp på ett härligt sätt och blir mjuk och jämn. Body Scrub används på våt hud, massera in och tvätta bort med vatten. Den är också ljuvligt uppiggande och stimulerande att använda vid pedikyr.


Body Scrub säljs i förpackningar om:

Och, ja, det kostar. Det är ekologiskt - äkta ekologiskt - och då kostar det. Det går inte att komma ifrån, men är inte en investering i genuint ljuvlig vardagslyx - den där tunna guldkanten på vardagen, för ens eget personliga välbefinnande - värd en investering? Är inte du värd det?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar