tisdag 25 april 2017

Maria Åkerbergs Aloe Vera Barbadensis

Jag vill tipsa om en produkt som på grund av sin mångsidiga användbarhet och effektivitet bör finnas i husapoteket, ljuvliga, lindrande  och effektiva Aloe Vera Barbadensis från Maria Åkerberg.

Aloe Vera är en kaktusliknande växt med tjocka, gummiaktiga blad. Maria Åkerbergs Aloe Vera består till 98,5% ren Aloe Vera Barbadensis, som anses som den mest verksamma av alla aloe-sorter. Vid framställning av vår Aloe Vera används enbart innerfilén av bladen som innehåller mängder av verksamma ämnen, mineraler, aminosyror och vitaminer.

Aloe Vera Barbadensis verkar svalkande och fuktgivande och kan användas över hela kroppen och ansiktet mot bl a solsveda, klåda vid insektsbett, förkylningssåriga nästippar och vinternariga händer. Den kan användas som nattcreme eller som en svalkande ansiktsmask och kan även användas för lindra brännskador. Själv har jag funnit att ett tunt, tunt lager varsamt applicerat på ögonlocken känns lindrande för trötta och irriterade ögon.

Kyld Aloe Vera Barbadensis är extra effektiv när det gäller att lindra sveda, klåda och hudirritationer.


Aloe Vera Barbadensis säljs i tuber om:


Det här är en ekologisk produkt och då går det inte att komma undan att det kostar betydligt mer än en syntetisk produkt du kan köpa i vilken stormarknad som helst. Men du får så mycket mera kvalitet för pengarna och sedd som en investering i genuint ljuvlig vardagslyx - som dessutom är effektiv och lindrar klåda, sveda och hudirritation så är den väl värd sitt pris som en investering i ens eget personliga välbefinnande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar